llac-promo-1 1500px.jpg

Llac (2016)

Llac és un mirall trucat, que defuig la mirada, un món virtual on l’avatar està exposat, controlat, sota observació constant; és la figura artificial que s’alimenta de les expectatives humanes, del fracàs, de la malenconia del que no viscut en la realitat terrenal.

Llac és un fals paisatge, l’escenografia abstracta al voltant d’un personatge i la seva projecció de si mateix. El protagonista navega en els límits de la ficció sonora. Confrontació i confusió contínues entre el discurs acústic d’una banda i l’electrònic per altra, mentre que en el moviment regna un llenguatge lineal, minimalista, contingut i precís en aparença. La coreografia i la música semblen no obeir a cap estat ni pauta emocional, la narració i el clímax no existeixen. Només alguna ànsia romàntica i, en definitiva, humana, pertorbarà el personatge que habita a l’escenari.

***

Creada entre abril i setembre del 2016.
Estrenada a la Sala Hiroshima (Barcelona)


FITXA TÈCNICA

Direcció, creació i interpretació
Ensemble Topogràfic
(Anna Hierro i Carlos Martorell)

Disseny d’espai
Ensemble Topogràfic

Escenògrafa
Sílvia Delagneau

Vídeo
Jordi Cabestany

***

Disc editat per Memory No. 36 Recordings (escoltar / comprar)

 

 
Foto: Miquel Taverna

Foto: Miquel Taverna

Ensemble Topogràfic (2013)

Navegant entre música electrònica, folk, ambient, noise i dansa, el col.lectiu abraça una fusió total de moviment i so, posant un arsenal de guitarres, samplers i ordinadors al servei d’una constant musical que va més enllà de l’interdisciplinarietat. El primer treball homònim d’Anna Hierro, Andreu Garcia i Carlos Martorell és un àlbum fet de dues parts de vint minuts (Boira / Sediment), però és a l’escenari on la formació posa tots els elements sobre la taula, ja que primen les construccions improvisades sobre els patrons creats pel trio.

***

Peces creades entre agost i desembre del 2013.
Estrenades al Festival Eufònic. 

***

Disc editat per Cydonia Records i Boira Discos (escoltar/comprar).
Portada d’Arnau Pi