Llac

Ens fa especial il.lusió presentar Llac, la peça que portem entre mans des del mes d'abril a la Sala Hiroshima els propers 14, 15 i 16 d'octubre amb una nova formació des d'ara composada per Anna Hierro i Carlos MartorellPodeu adquirir ja les vostres entrades!

Llac

Llac és un mirall trucat, que defuig la mirada, un món virtual on l’avatar està exposat, controlat, sota observació constant; és la figura artificial que s’alimenta de les expectatives humanes, del fracàs, de la melangia d’allò no viscut en la realitat terrenal. Algú a qui el dur exercici de contemplar el propi reflex l’ha desconnectat de qui realment és, de la seva identitat primària, per lliurar-se a les promeses utòpiques de la tecnologia actual i fabricar-se una auto-representació perfecta. Fins a quin punt es pot arribar en la necessitat de duplicar-se, o triplicar-se, i viure en realitats paral·leles i dissenyades on ofegar els anhels frustrats?

Si en les dues primeres peces, Sediment i Boira, Ensemble Topogràfic parlàvem de les fronteres entre allò que sentim com casa i el món desconegut, la dualitat dels orígens en la naturalesa i la nostra vida actual perduda en la densitat urbana, a Llac investiguem llindars més interns. Són els indrets recòndits, íntims, foscos, que ens porten a produir nous paisatges on desenvolupar els “alter ego” ficticis.

Concepte i direcció: Carlos Martorell i Anna Hierro. 
Creació i interpretació: Carlos Martorell i Anna Hierro.
Escenografia i vestuari: Ensemble Topogràfic amb la col.laboració de Sílvia Delagneau.
Amb el suport de Sala Hiroshima, CC Barceloneta i El Pumarejo.

Ensemble Topogràfic